Pret op de camping in ‘Lollige Hutjes’

Pret op de camping in ‘Lollige Hutjes’

Op de camping van Tournus, slechts 1,5 km vanaf de afslag 27 van de Autoroute du Soleil (A6) kunt u overnachten in een ‘Drôle de Cabane’ ofwel een ‘lollige hut’. Voor een bijzondere nacht met zijn tweetjes, met het gezin of een groepje vrienden. Met hun ideale ligging staan deze hutten garant voor een lollige tussenstop op uw reis door Frankrijk, een leuk bezoek aan de historische stad Tournus en een grappige vakantie in Zuid-Bourgogne. Het centrum van Tournus ligt op slechts 1 km van de camping, die is gelegen aan de ‘voie bleue’, de fiets- en wandelroute langs de rivier de Saône, van Mâcon naar Chalon-sur-Saône.

De hutten zijn gebouwd als een soort houten tent. Er is plaats voor vijf personen in echte bedden. In elke hut staat een mezzanine-bed van 90x190cm, een tweepersoonsbed van 120x190cm en een bedbank te transformeren in een bed van 140x190cm. Als meubels zijn er een klaptafel en krukjes. Kussens en dekbedden zijn beschikbaar, maar lakens of handdoeken worden niet meegeleverd. Wel kunt u ter plekke een pakket weggooilakens kopen à 3,-.

Er is elektriciteit en een radiator annex handdoekdroger.

De hutten hebben zelf geen sanitair. Maar er is wel vlakbij een sanitair-gebouwtje met toilet, douche en wastafel, overigens ook geschikt voor gehandicapten.

Aankomsttijden voor ‘cabaneurs’: 14.00-21.00 uur. Vertrektijd uiterlijk 11.00 uur.

Prijzen vanaf €45,- per nacht.

Overige diensten camping Tournus

Gratis onbeperkt Wifi op de hele camping!

Als u wilt, kunt u bij ons een ontbijt bestellen à €6,50, geserveerd vanaf 7.30 uur. Dit bestaat uit een warme drank, een jus d’orange, een zoet broodje (croissant o.i.d.), brood, boter en jam.

De camping heeft een picknick-ruimte, een overdekt terras, een bar met TV en een gratis parkeerterrein, dat ‘s nachts op slot gaat (22.00-06.00 uur). Er is elke avond iets makkelijks te eten (formule snack) en u kunt de aanwezige magnetron gebruiken.

Op aanvraag te leen: haardroger, uitklapbaar kinderbedje, aanvullende verwarming. Ook zijn er fietsen te huur.

Het naastgelegen gemeentelijke zwembad is geopend van 1 juli tot 31 augustus van 11.00 tot 19.00 uur. Er is een speciaal tarief voor campinggasten.

Reageren is niet mogelijk.